Minulla on ollut viime aikoina blogin suhteen melko turhautunut olo. Jonkin aikaa sitten totesin, että Instagramin feedissä tila ei riitä mitenkään niin monitahoisiin selostuksiin ja perusteluihin, joita haluaisin somessa esittää. Olen huomannut, että minut ymmärretään usein väärin tai puutteellisesti. Siksi päätin syksyllä, että alan jatkossa kirjoittaa tunteita herättävistä tai mielipiteitä jakavista aiheista mieluumin tänne blogiin, jossa on kunnolla tilaa asioiden perusteluun. Blogien suosio on kuitenkin ollut hiipumaan päin jo vuosia ja onkin tuntunut välillä siltä kuin huutelisin täällä tyhjille seinille.

Avauduin tästä ongelmasta Instagramissa ja minulta toivottiin, että aloittaisin podcastin. Vähän jännitti tehdä päätöstä, koska tiedän että se voi tarkoittaa sitä, että kymmenisen vuotta kestänyt urani tekstimuotoisen blogin kirjoittajana tulee jossain vaiheessa tiensä päähän. Ajattelin kuitenkin, että aina voin jatkaa kirjoittamista muissa somekanavissa tai kirjoittaa vaikka kirjan. Joten miksi en aloittaisi podcastia, kun sitä kerran toivotaan ja tykkään puhumisesta vähintään yhtä paljon kuin kirjoittamisestakin. Vähän aikaa epäröin, mutta päätin olla rohkea ja nyt olenkin jo julkaissut kaksi ensimmäistä jaksoa!

Tällä hetkellä podcast löytyy SoundCloudista nimellä Kaktun talli. Podcastia voi kuunnella myös Spotifyssa. Tässä on pari ensimmäistä jaksoa upotettuina: